Agile CRM integratie

voor Administators

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt Online Succes koppelen met Agile zodat je bedrijven en contacten met een klik op de knop doorschiet naar je CRM. De integratie stel je zo in:

1. Gegevens verzamelen

• Verzamel jouw e-mailadres, Agile CRM domain en REST API key

• Je e-mailadres gebruik je ook om mee in te loggen bij Agile

• Je Agile CRM domain is het eerste deel (het subdomein) van de link die je in je browser gebruikt om in te loggen. Als jouw Agile domain er bijvoorbeeld zo uitziet https://jouw-domein.agilecrm.com, gebruik dan straks jouw-domein

• Jouw REST API key vind je in Agile CRM > jouw profiel > Admin Settings > API. Hier vind je jouw API Keys.

2. Gegevens invoeren

• Kopieer deze gegevens en ga naar jouw Online Succes Integraties pagina. Ga vervolgens naar CRM ‌en klik op de Agile intergratie. Plaats de: Domain, E-mail en Rest API en klik op opslaan.

3. Bedrijf of contact doorsturen

• Ga nu naar de bedrijfs- of contactkaart van het bedrijf of contact dat je graag door wilt sturen naar Agile

• Klik op de knop Verstuur naar rechts bovenin het venster

• Gebruik nu de knop Verstuur naar Agile

• Het venster dat opent, controleert of een bedrijf of contact al aanwezig is in Agile CRM

• Zo niet, dan wordt het bedrijf of contact toegevoegd

• Online Succes tagt het bedrijf of contact vervolgens met de systeem tag: Sent2CRM (de tag is een directe link naar jouw CRM systeem)

• Vervolgens verschijnt rechtsboven in een directe link naar de bedrijfs- en contactkaart in het CRM.

• In de notitie wordt een update geplaatst met bezochte pagina's als het bedrijf of contact wel al aanwezig is in Agile CRM

• Het bedrijf of contact vind je vervolgens op onderstaande manier terug in jouw Agile CRM.

• Soms verschijnt een bedrijf niet direct in het overzicht in Agile. Pas in dit geval de sortering aan, bijvoorbeeld door Sort By te veranderen naar Star Value of Name. Het bedrijf verschijnt dan direct in het bedrijvenoverzicht.

Automatisch prospects naar Agile versturen

Wanneer je website veel verkeer heeft, dan kan het tijdrovend zijn om alle herkende bezoekers en hun gedrag handmatig na te lopen voor mogelijke opvolging. Om deze reden is de Automatisering functie beschikbaar in Online Succes.

Deze functie geeft je 24×7 een paar extra handen die het verkeer op je website monitort voor relevant gedrag en vervolgens doorstuurt naar Agile.

Heb je meer vragen over de Agile integratie? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder 😃