Waar vind ik mijn facturen terug?

Hoe je jouw factuur- en betaal historie terug vindt in de Online Succes app

Jet van Strijp avatar
Geschreven door Jet van Strijp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We snappen dat je graag het overzicht behoudt over je facturen en bijbehorende betalingen in Online Succes. Daarom kun je facturen eenvoudig inzien en downloaden via de app.

Facturen ontvangen per e-mail

Online Succes stuurt jouw facturen allereerst per e-mail naar het bij ons bekende adres toe. Daarom is het belangrijk dat dit e-mailadres actueel is en wijzigt indien nodig. Hoe je dat doet, lees je hier.

Facturen in de app

Let op! Alleen Administrators kunnen facturen inzien en downloaden. Meer informatie over rollen en hun rechten lees je hier.

Facturen inzien en downloaden in de app doe je zo:

1. Log in via app.onlinesucces.nl

2. Ga naar Admin > Bedrijfsprofiel > Facturen. Hier vind je een overzicht van alle facturen

3. Klik op Bekijken om de factuur in te zien

4. Klik op PDF om de factuur te downloaden

5. Je vind hier ook een overzicht van welke facturen al betaald zijn of juist nog open staan.

Wil je weten wanneer je pakket verlengd wordt? Meer daarover hier