Waar pas ik het factuur e-mailadres aan?

Hoe je ervoor zorgt dat facturen bij de juiste persoon terecht komen

Jet van Strijp avatar
Geschreven door Jet van Strijp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Online Succes verstuurt je facturen digitaal per e-mail. Pas daarom je factuur e-mailadres aan als dit nodig is zodat facturen bij de juiste persoon of afdeling binnen je bedrijf terecht komen.

Let op! Alleen gebruikers met Administrator rechten kunnen het factuur e-mailadres aanpassen. Meer informatie over rollen en hun rechten lees je hier.

Het factuur e-mailadres wijzig je zo:

1. Log in bij de Online Succes app

2. Ga naar Admin > Bedrijfsprofiel

3. Vul bij E-mail facturen het juiste e-mailadres in

4. Klik op Update om je wijzigingen te bewaren

Vanaf nu worden facturen naar het nieuwe opgegeven e-mailadres gemaild.

Wil je jouw facturen inzien? Kijk daarvoor hier.