9 slimme functies van de bedrijfsdetail pagina

Wat elke Online Succes gebruiker moet weten over de bedrijfspagina

Wessel Werlemann avatar
Geschreven door Wessel Werlemann
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Omdat je de bedrijfsdetail pagina van Online Succes vaak gebruikt, zet dit artikel de 10 belangrijkste functies van deze pagina op een rij:

1. Bedrijven sorteren o.b.v. kleuren

2. Extra bezoekinzicht op bedrijfsniveau

3. Bedrijfsgegevens met link naar Company.info

4. Externe UTM campagne informatie per bedrijf inzien

5. Gebruikte technologie inzien

6. Overzichtelijke tijdlijn met bezoekersinformatie

7. Nieuwe manier om Notificaties te ontvangen, Feedback over de herkenning te geven en een bedrijf naar je CRM te versturen.

8. Koppeling met geïdentificeerde contacten van het bedrijf

9. Suggesties met mogelijke relevante contactpersonen

1. Bedrijven sorteren o.b.v. kleuren

Via de plus-knop naast de bedrijfsnaam voeg je het bedrijf nu eenvoudig toe aan een lijst in je Online Succes account. De kleur voor de bedrijfsnaam geeft aan in welke lijst het bedrijf staat.

2. Extra bezoekinzicht op bedrijfsniveau

Linksboven, direct onder de bedrijfsnaam vind je nu een nieuw widget met relevante gegevens over de bezoeken van het bedrijf. Erg handig is o.a. het aantal terugkerende website bezoeken aan jouw website door het desbetreffende bedrijf.

• Website bezoeken
    Het totaal aantal bezoeken dat dit bedrijf aan jouw website bracht (sinds gebruik van Online Succes). Dit is o.a. erg handig om de interesse vanuit het bedrijf beter te bepalen.

• Unieke bezoekers
    Het aantal unieke bezoekers dat vanuit dit bedrijf jouw website bezochten. Dit geeft je meer inzicht hoeveel personen er vanuit het bedrijf naar je website keken en is relevant om de interesse beter te beoordelen.

• Bekeken pagina's
    Het totaal aantal bekeken pagina's door alle unieke bezoekers vanuit het desbetreffende bedrijf. Wederom erg relevant om de interesse vanuit het bedrijf te beoordelen.

• Eerste bezoek
    Geeft inzicht wanneer het eerste bezoek van dit bedrijf op je website plaats vond. Een erg prettige om inzicht te krijgen wanneer interesse is ontstaan.

3. Bedrijfsgegevens met link naar Company.info

Ook het widget met bedrijfsgegevens is vernieuwd. De indeling komt nu meer overeen met Company.info. Ook er is er nu een directe link naar Company.info zodat je eenvoudig nog meer bedrijfsinformatie kunt inzien.

Goed om te weten

• Social media profielen
    Social media profielen van het bedrijf zijn eenvoudig in te zien door op de desbetreffende iconen in dit widget te klikken.

• Google Maps-icoon
    Door op het Google Maps-icoon te klikken, open je het adres van het desbetreffende bedrijf in Google Maps (incl. street view).

• Eigenaar
    Hier wijs je het bedrijf toe aan jezelf of een collega. Klik op de naam om deze te wijzigen.

• Open in Company.info
    Via deze link open je het bedrijf in Company.info om meer bedrijfsinformatie over het bedrijf bij in te zien.

4. Externe UTM campagne informatie per bedrijf

De bedrijfsdetail pagina geeft je vanaf nu ook inzicht met welke externe online campagnes een bedrijf in aanraking is geweest. Op deze manier krijg je meer inzicht in de prestaties van bijvoorbeeld je campagnes op Linkedin of Google AdWords.

Om dit widget informatie te laten tonen, voorzie je de URL's van jouw externe campagnes van relevante UTM codes. Wanneer je in het widget op de naam van de campagne klikt, krijg je een compleet overzicht van alle bedrijven die via deze campagne je site bezochten.

Goed om te weten

• Het externe campagnes widget is beschikbaar in de Business, Premium en Partner edities van Online Succes.

5. Gebruikte technologie inzicht (nieuw widget)

In dit widget vind je terug welke technologie het bedrijf gebruikt op hun website.

Waarom is deze informatie interessant? Stel je bent een hosting provider en je beng opzoek is naar waardevolle leads. Dan is het superfijn om te weten dat het bedrijf dat jouw website bezocht gebruik maakt van bijv. Magento (webshop software). Hiermee wordt de lead namelijk opeens een stuk waardevoller. De software categorieën die Online Succes voor je herkent, zijn:

• Accounting

• Advertising

• Analytics

• CRM

• Customer support

• E-mail services

• Marketing automation

Wanneer je op de naam van de technologie klikt, krijg je een compleet overzicht van alle bedrijven die via deze technologie inzetten en je site bezochten.

Goed om te weten

• Het Gebruikte technologie widget is beschikbaar in de Business, Premium en Partner edities van Online Succes.

6. Tijdlijn met bezoekersinformatie

In het midden van de bedrijfsdetail pagina vind je vanaf nu een overzichtelijke tijdlijn. Deze tijdlijn toont chronologisch de bezoeken aan jouw website vanuit het bedrijf èn door herkende medewerkers.

Wat zie in de tijdlijn?

• Wie de site bezocht: Iemand vanuit het bedrijf (onbekend) of herkende persoon

• Wanneer het bezoek plaats vond

• Welke èn hoeveel pagina's de bezoeker bekeek

• Hoe lang het bezoek duurde

• De bron waar de bezoeker vandaan kwam

Voorbeeld: Bezoek vanuit het bedrijf (door onbekend persoon)

Voorbeeld: Bezoek van een herkend persoon

7. Nieuwe manier om Notificaties te ontvangen, Feedback over de herkenning te geven en een bedrijf naar je CRM te versturen.

In de rechter bovenhoek van de pagina zie je vanaf nu drie knoppen:

• Notificatie / Alert (belletje-icoon)
    Klik op dit icoon en de eigenaar van het bedrijf in Online Succes (zie Bedrijfsgegevens widget) ontvangt een e-mail wanneer het bedrijf opnieuw je website bezoekt. Heb je geen eigenaar ingesteld? Dan ontvangt de persoon die de notificatie aanzet het e-mailbericht.

• Feedback (reactie icoon)
    Klik op dit icoon om feedback te geven over de herkenning van het bedrijf en / of de bedrijfsgegevens. We waarderen het enorm en ons validatie team kijkt er zo snel mogelijk naar.

• Versturen (papieren vliegtuigje-icoon)
    Via deze knop verstuur je de bedrijfsgegevens eenvoudig naar je CRM of naar een collega via e-mail. Je dient hiervoor wel Online Succes met je CRM te koppelen

8. Koppeling met geïdentificeerde contacten van het bedrijf

Rechts bovenaan de bedrijfsgegevens pagina zie je vanaf nu de contacten die binnen dit bedrijf herkend zijn met de Contact herkenning van Online Succes. Hiermee weet je precies wie je site bezocht. De contact herkenning van Online Succes werkt op basis van een interactie met jouw website.

Goed om te weten

• Klik op de naam van het contact om direct naar de contact info te gaan

• Achter de naam van het contact vind je de leadscore

• Met de enveloppe-knop verstuur je gemakkelijk een e-mail naar het contact

9. Suggesties met mogelijke relevante contactpersonen

Naast geïdentificeerde contacten biedt Online Succes je mogelijke contactpersonen aan die relevant zijn voor het desbetreffende bedrijf. Dit scheelt je tijd wanneer je aan het 'prospecten' bent en opzoek bent naar personen om te benaderen.

Goed om te weten

• Klik op Verversen om de lijst met mogelijke contacten te laden of te vernieuwen

• Klik op de naam van een mogelijk contact om hun openbare profiel te bekijken

• Het widget Mogelijke contacten is beschikbaar in de Business, Premium en Partner edities van Online Succes.

Mogelijke vervolgstappen

Vragen en / of feedback?

Wij hebben veel liefde en tijd in deze pagina gestopt. Heb je feedback of vragen over de bedrijfsdetail pagina? Laat het gerust weten door ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder te sturen.