Leestijd: 5 min.

Online Succes herkent standaard Nederlandse en Belgische bedrijven. Er bestaat een landen filter in de software waarmee je kunt kiezen tussen:

• Nederland en België (verrijkte data)
  • Alle landen (enkel bedrijfsnamen)

Je kunt dit vinden via het menu : Admin -> Filter instellingen -> Landen filter

Nederland en België (verrijkte data)
Standaard staat het filter op Nederland en België. Hierdoor toont de rapportage bedrijven uit Nederland + België met diepgaande informatie over deze herkende bedrijven. Onverrijkte bedrijven uit het buitenland worden met deze instelling niet getoond.

Alle landen (enkel bedrijfsnamen)
Wanneer je deze optie activeert zie je ook mogelijke buitenlandse bedrijven terug in je rapportage. Je krijgt enkel de namen, je kunt dus niet doorklikken naar een detailpagina. Voor bedrijven uit Nederland + België krijg je nog steeds de diepgaande informatie.

Goed om te weten:

• Herkende buitenlandse bedrijven worden niet gecontroleerd door ons validatie team
  • Online Succes toont voor deze buitenlandse bedrijven enkel de mogelijke naam
  • Voor je maandelijkse pakketquota tellen enkel herkende Nederlandse bedrijven, de rest is kosteloos (!)

Waarom focust Online Succes op Nederland en België?
Dit heeft te maken met de achterliggende data. Nederland heeft bijvoorbeeld al 38 miljoen IP-adressen om naar bedrijf te matchen. Daarnaast toont Online Succes je diepgaande informatie over herkende bedrijven. Deze data kopen wij in via onze datapartner(s) zoals Company.info. Het ontwikkelen en onderhouden van een wereldwijde, accurate IP naar bedrijfs database is momenteel te kostbaar.