Heel soms krijg je de volgende melding te zien bij het inloggen in Online Succes:

Deze melding betekent dat het cookie dat je browser gebruikt bij het inloggen in Online Succes beschadigd is.

De oplossing hiervoor? Je OS6LeadManager cookie verwijderen. Door dit cookie te verwijderen kun je weer probleemloos inloggen omdat bij de eerst volgende keer inloggen het cookie opnieuw wordt aangemaakt.

Let op! Je hoeft dus enkel dit cookie te verwijderen en niet al je cookies.

Cookie verwijderen in Chrome

In Google Chrome verwijder je dit cookie als volgt:

• Ga in je Chrome naar Setting > Advanced > Content settings > Cookies
  • Zoek naar app.onlinesucces.nl via de zoekbalk naast All cookies and site data
  • Je ziet nu de cookie OS6LeadManager verschijnen
  • Klik op het kruisje achter het cookie om deze te verwijderen

Is de melding verdwenen, maar kun je nog steeds niet inloggen? Kijk dan hier.