Ben je een klant van Online Succes of heb je net een Online Succes proefpakket aangemaakt? Dan kan het zo maar zijn dat je "toevallig" wordt benaderd door één van onze concurrenten. Hun boodschap is altijd dat je Online Succes gebruikt en dat zij een vergelijkbare tool aanbieden. Hoe doen zij dit eigenlijk? Via magie?🔮

Nee hoor, dit doen zij door websites te scrapen om te zo herkennen dat jij het Online Succes script hebt geïnstalleerd. Het Online Succes script ziet er namelijk bijna altijd hetzelfde uit en is daarmee te herkennen in de broncode van je website zodra je het script hebt geplaatst. Dit is voor hun het signaal om opzoek te gaan naar contactgegevens en uit te zoeken wie ze het beste kunnen benaderen.

Feedback van onze klanten en proefgebruikers is dat het contact naar aanleiding hiervan vaak als onprettige wordt ervaren en dat er ongeloofwaardige claims worden gemaakt ("wij herkennen 40% meer bezoekers").

Schrik in ieder geval niet! Ons script is veilig en we zijn op de hoogte van deze praktijken. Wij geloven niet in deze tactiek en gaan uit van onze kracht en unieke oplossing. Uiteraard is de keus geheel aan jou wat je hiermee doet. Jij kiest voor de oplossing en het bedrijf dat het beste bij jou past 😊 en dat gaat verder dan alleen een tool.

Ben je ondertussen benieuwd naar de échte verschillen tussen Online succes en onze concurrenten? Hier lees je er meer over. Heb je nog vragen? Laat het gerust weten via het chat-widget rechtsonder!

Heb je het antwoord gevonden?