Leestijd: 2 minuten

Je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je onderstaande melding ontvangt in je bezoekersoverzicht. In dit artikel lees je hoe je dit oplost 😊

Oude contacten verwijderen

Wanneer het contact limiet is bereikt kun je er voor kiezen 'oude' contacten te verwijderen. Dit doe je simpelweg door op het vuilnisbak icoontje te klikken op de contactkaart.

Geen oude contacten?

Heb je geen oude contacten? Dan raden we je aan te kijken naar een pakketupgrade. Het verschilt namelijk per Business pakket hoeveel personen wij voor je herkennen. Onderstaand vind je de verschillende soorten pakketten met daarbij het aantal unieke personen.

Het aantal contacten per pakket:

  • Business 75: herkent 150 unieke personen
  • Business 150: herkent 500 unieke personen
  • Business 300: herkent 2500 unieke personen
  • Business 750: herkent 5000 unieke personen
  • Business 1.200: herkent 10.000 unieke personen

Wil je upgraden of kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder :)

Heeft u het antwoord gevonden?