Freshsales integratie

voor Administators

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt Online Succes koppelen met Freshsales zodat je bedrijven met een klik op de knop doorstuurt naar Freshsales. De integratie stel je zo in:

1. Gegevens verzamelen

• Verzamel jouw API Key en Freshsales domein

• Jouw API Key vind je in Freshsales bij Personal Settings > API Settings.

• Jouw volledige Freshsales domein, dit is voor ons bijv. onlinesucces.freshsales.io.

2. Gegevens invoeren

• Kopieer deze gegevens en ga naar jouw Online Succes Integraties pagina. Ga vervolgens naar CRM ‌en klik op de Freshsales integratie.

• Als je deze gegevens hebt ingevoerd klik je op opslaan.

3. Bedrijf doorsturen

• Ga nu naar de bedrijfskaart van het bedrijf dat je graag door wilt sturen naar Freshsales

• Klik op de knop Verstuur naar rechts bovenin het venster

• Gebruik nu de knop Verstuur naar Freshsales

• Het venster dat opent, controleert of een bedrijf al aanwezig is in Freshsales

• Zo niet, dan wordt het bedrijf toegevoegd

• Vervolgens verschijnt rechtsboven in een directe link naar de bedrijfskaart in het CRM.

• Online Succes tagt het bedrijf vervolgens met de systeem tag: Sent2CRM (de tag is een directe link naar jouw CRM systeem)

• Het bedrijf vind je vervolgens op onderstaande manier terug in Freshsales.

Goed om te weten

• De Freshsales connector is beschikbaar in de Business, Premium en Partner edities van Online Succes.

Heb je meer vragen over de Freshsales integratie? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder 😃