Je kunt Online Succes koppelen met Freshsales zodat je bedrijven met een klik op de knop doorstuurt naar Freshsales. De integratie stel je zo in:

1. Gegevens verzamelen

• Verzamel jouw API Key en Freshsales domein
  • Jouw API Key vind je in Freshsales bij Personal Settings > API Settings.
  • Jouw volledige Freshsales domein, dit is voor ons bijv. onlinesucces.freshsales.io.

2. Gegevens invoeren

• Kopieer deze gegevens en ga naar jouw Online Succes Integraties pagina. Ga vervolgens naar CRM ‌en klik op de Freshsales integratie.
  • Als je deze gegevens hebt ingevoerd klik je op opslaan.

3. Bedrijf doorsturen

• Ga nu naar de bedrijfskaart van het bedrijf dat je graag door wilt sturen naar Freshsales
  • Klik op de knop Verstuur naar rechts bovenin het venster
  • Gebruik nu de knop Verstuur naar Freshsales
  • Het venster dat opent, controleert of een bedrijf al aanwezig is in Freshsales
  • Zo niet, dan wordt het bedrijf toegevoegd
  • Vervolgens verschijnt rechtsboven in een directe link naar de bedrijfskaart in het CRM.
  • Online Succes tagt het bedrijf vervolgens met de systeem tag: Sent2CRM (de tag is een directe link naar jouw CRM systeem)
  • Het bedrijf vind je vervolgens op onderstaande manier terug in Freshsales.

Goed om te weten

• De Freshsales connector is beschikbaar in de Business, Premium en Partner edities van Online Succes.

Heb je meer vragen over de Freshsales integratie? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder 😃