Je kunt Online Succes koppelen met Exact zodat je bedrijven met een klik op de knop doorschiet naar je CRM. De integratie stel je zo in:

1. App toevoegen in Exact

2. Online Succes toestemming geven

• Ga naar de Online Succes app. Klik vervolgens op Admin en ga naar de integraties pagina. Klik op Exact CRM ‌en klik op Autoriseer Exact app.

3. Bedrijf doorsturen

• Ga nu naar de bedrijfskaart van het bedrijf dat je graag door wilt sturen naar Exact
  • Klik op de knop Verstuur naar rechts bovenin het venster
  • Gebruik nu de knop Verstuur naar Exact
  • Het venster dat opent, controleert of een bedrijf al aanwezig is in Exact CRM
  • Zo niet, dan wordt het bedrijf toegevoegd
  • Je kunt ook een verkoopkans aanmaken en toewijzen aan een eigenaar. Als je het veld 'verkoopkans omschrijving' leeg laat, zal er geen verkoopkans worden aangemaakt.

• Online Succes tagt het bedrijf vervolgens met de systeem tag: Sent2CRM (de tag is een directe link naar jouw CRM systeem)
  • Het bedrijf wordt alleen toegevoegd als het nog niet aanwezig is in Exact CRM
  • In een 'gespreksverslag' staat een notitie met daarin de bezochte pagina's door het bedrijf
  • Uiteindelijk vind je het bedrijf op deze manier terug in Exact CRM: