Is je bedrijf verhuisd? Wil je de facturen van Online Succes op een ander e-mailadres ontvangen? Dit pas je eenvoudig aan in jouw account.

Let op: alleen Beheerders kunnen deze gegevens wijzigen. Meer informatie over rollen en hun rechten lees je hier.

De gegevens in jouw bedrijfsprofiel pas je als volgt aan:

1. Log in via app.onlinesucces.nl
  2. Ga naar het menu Admin > Bedrijfsprofiel
    Hier vind je jouw huidige bedrijfsgegevens.
  3. Pas de gegevens aan waar nodig
  4. Klik op Update om wijzigingen op te slaan

Wanneer je adresgegevens hebt aangepast, zie je dit direct terug op de facturen in je facturen overzicht.

Kom je er niet uit? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder 😄

Tags: adres wijzigen, adreswijziging, adres aanpassen