Installatie van Online Succes
Stap 1: installeer het Online Succes script
Hoe installeer je het Online Succes script op je WordPress website?
Hoe installeer je het Online Succes script op je WordPress website?
Jet van Strijp avatar
Geschreven door Jet van Strijp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Leestijd: 5 minuten

Met behulp van onze WordPress plugin installeer je eenvoudig het Online Succes script op jouw WordPress website. Dit artikel legt stapsgewijs uit hoe je onze WordPress plugin installeert en configureert.

1. Plugin installeren

• Login als Beheerder in jouw WordPress Admin omgeving.

• Ga naar het Plugins overzicht via het linkermenu in WordPress Admin en klik op de knop Nieuwe plugin

• Zoek op de term Online Succes met behulp van het zoekvenster (rechts op de pagina, je kijkt er snel overheen 😊).

• In de zoekresultaten vind je de Online Succes plugin en ziet er zo uit:

• Klik op de knop Nu installeren bij de Online Succes plugin.

• Vervolgens klik je op de blauwe Activeren knop.

2. Plugin configureren

Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd is het tijd om de plugin eenmalig te configureren.

• Ga naar de plugin instellingen via het linker menu in WordPress Admin > Instellingen > Online Succes.

• Vul jouw Account ID en Tracking ID in de bijbehorende velden. die je kunt vinden in jouw bedrijfsprofiel. Ingevuld ziet dit er ongeveer zo uit:

• Als laatste klik je op Instellingen opslaan en dan ben je klaar!

Tips

1. Maak je gebruik van een WordPress caching plugin? Leeg dan alsjeblieft de site cache voordat je de WordPress Admin sluit.

2. Wil je zeker weten of het script goed is geïnstalleerd? Controleer dan de paginabron van je website en zoek op de term onlinesucces.nl Als het goed is vind je het script onderin de pagina terug.

Vragen?

Heb je nog over het installeren van onze WordPress plugin? Laat het gerust weten via de chat of stuur een berichtje naar support@onlinesucces.nl. We helpen je graag! 😃