Filteren op de belangrijkste bekeken pagina's

Direct in kaart welke bedrijven of personen jouw belangrijkste pagina's hebben bekeken

Wessel Werlemann avatar
Geschreven door Wessel Werlemann
Meer dan een week geleden bijgewerkt

URL filter

Iedere website heeft verschillende soorten pagina's. Ieder van deze pagina's hebben hun eigen waardes en doelen.

In het bezoekersoverzicht, de contacten -en bedrijven rolodex is het mogelijk een filter toe te passen op de bekeken pagina's. Zo kan je bijvoorbeeld snel filteren op alle contacten of bedrijven die de prijzen pagina hebben bekeken.

Je kan een pagina filter aanmaken onder admin -> bedrijfsprofiel -> filter instellingen

URL groep filter

Ook is het mogelijk om een URL groep aan te maken. Met een URL groep kan je gemakkelijk filteren op meerdere pagina's tegelijk.

Zo gebruiken wij een groep filter om snel te kunnen filteren op contacten of bedrijven die onze product pagina's hebben bekeken.

Belangrijk: De software checkt of minimaal één van deze pagina's is bekeken.

Je kan een URL groep aanmaken onder admin -> bedrijfsprofiel -> filter instellingen

Heb je  vragen over de URL groepen? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder 😃