Slack integratie

voor Administrators

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt Online Succes koppelen met Slack zodat je bedrijven met een klik op de knop doorschiet naar een van je Slack-kanalen.

De integratie stel je zo in:

1. Gegevens verzamelen

• Zoek jouw Slack Webhook URL op.

• Ga hiervoor in Slack naar je bedrijfsprofiel onder Apps & Custom Integrations > Build your own > Make a custom integration en klik op Incoming Webhooks Integration

2. Gegevens invoeren

• Kopieer de webhook URL en ga naar jouw Online Succes Integraties pagina. Ga vervolgens naar Communicatie en klik op Slack‌. Vul hier de webhook URL in en klik op opslaan.

• De naam van je nieuwe webhook pas je in Slack aan bij Customize Name. Vul bijvoorbeeld online-succes-bot in.

3. Bedrijf doorsturen

• Ga nu naar de bedrijfsgegevens pagina van het bedrijf dat je graag door wilt sturen naar Slack.

• Gebruik nu de knop Verstuur naar Slack. Het bedrijf vind je vervolgens op deze manier terug in Slack: