Je kunt Online Succes koppelen met Microsoft Dynamics Online zodat je bedrijven en contacten met een klik op de knop doorschiet naar je CRM. De integratie stel je zo in:

1. Gegevens verzamelen

• Je hebt jouw MS Dynamics login, wachtwoord en organizationservice URL nodig
  • Jouw organization service URL in MS Dynamics > Settings/Instellingen > Customization/Aanpassingen > Developer Resources/Resources voor ontwikkelaars
  • Je ziet nu jouw organization service URL (Protocol: SOAP) zoals hieronder:

2. Gegevens invoeren

• Kopieer deze gegevens en ga naar jouw Online Succes Integraties pagina. Ga vervolgens naar CRM ‌en klik op de Microsoft Dynamics intergratie. Plaats de: Username, password en organizationservice URL en klik op opslaan.

3. Bedrijf of contacten doorsturen

• Ga nu naar de bedrijfs- of contactkaart van het bedrijf of contact dat je graag door wilt sturen naar MS Dynamics
  • Klik op de button Verstuur naar rechts bovenin het venster
  • Gebruik nu de knop Verstuur naar MS Dynamics
  • Het venster dat opent, controleert of een bedrijf of contact al aanwezig is in MS Dynamics
  • Zo niet, dan wordt het bedrijf of contact toegevoegd
  • Online Succes tagt het bedrijf of contact vervolgens met de systeem tag: Sent2CRM
  • In de notitie wordt een update geplaatst met bezochte pagina's als het bedrijf of contact wel al aanwezig is in MS Dynamics.
  • Uiteindelijk vind je het bedrijf op deze manier terug in MS Dynamics:

Automatisch prospects naar je CRM versturen

Wanneer je website veel verkeer heeft, dan kan het tijdrovend zijn om alle herkende bezoekers en hun gedrag handmatig na te lopen voor mogelijke opvolging. Om deze reden is de Automatisering functie beschikbaar in Online Succes.

Deze functie geeft je 24×7 een paar extra handen die het verkeer op je website monitort voor relevant gedrag en vervolgens doorstuurt naar Microsoft Dynamics CRM.

Heb je meer vragen over de Microsoft Dynamics CRM integratie? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder 😃