Je kunt Online Succes koppelen met Exact zodat je bedrijven en contacten met een klik op de knop doorschiet naar je CRM. De integratie stel je zo in:

1. App toevoegen in Exact

2. Online Succes toestemming geven

• Ga naar de Online Succes app. Klik vervolgens op Admin en ga naar de integraties pagina. Klik op Exact CRM ‌en klik op Autoriseer Exact app.

3. Bedrijf of contact doorsturen

• Ga nu naar de bedrijfs- of contactkaart van het bedrijf of contact dat je graag door wilt sturen naar Exact
  • Klik op de knop Verstuur naar rechts bovenin het venster
  • Gebruik nu de knop Verstuur naar Exact
  • Online Succes tagt het bedrijf of contact vervolgens met de systeem tag: Sent2CRM
  • Het bedrijf of contact wordt alleen toegevoegd als het nog niet aanwezig is in Exact CRM
  • Uiteindelijk vind je het bedrijf op deze manier terug in Exact CRM: