Je kunt Online Succes koppelen met Zoho zodat je bedrijven en contacten met een klik op de knop doorschiet naar je CRM. De integratie stel je zo in:

1. Gegevens verzamelen

• Je hebt jouw Zoho API authentication token nodig
  • Je vindt deze in Zoho bij Setup > Developer Space > CRM API
  • Bij Application name kun je Online Succes invoeren
  • Klik op Generate om een nieuwe API authentication token aan te maken

2. Gegevens invoeren

• Kopieer deze gegevens en ga naar jouw Online Succes Integraties pagina. Ga vervolgens naar CRM ‌en klik op de Zoho intergratie. Plaats de authentication token ‌en klik op opslaan.

3. Bedrijf en contacten doorsturen

• Ga nu naar de bedrijfs- of contactkaart van het bedrijf of contact dat je graag door wilt sturen naar Zoho
  • Klik op de knop Verstuur naar rechts bovenin het venster
  • Gebruik nu de knop Verstuur naar Zoho
  • Het venster dat opent, controleert of een bedrijf of contact al als lead aanwezig is in Zoho
  • Zo niet, dan wordt het bedrijf of contact toegevoegd
  • Online Succes tagt het bedrijf of contact vervolgens met de systeem tag: Sent2CRM
  • Vervolgens verschijnt rechtsboven in een directe link naar de bedrijfs- en contactkaart in het CRM.
  • In de notitie wordt een update geplaatst met bezochte pagina's als het bedrijf of contact wel al aanwezig is in Zoho als lead
  • Uiteindelijk vind je het bedrijf op deze manier terug in Zoho:

Automatisch prospects naar je Zoho CRM versturen

Wanneer je website veel verkeer heeft, dan kan het tijdrovend zijn om alle herkende bezoekers en hun gedrag handmatig na te lopen voor mogelijke opvolging. Om deze reden is de Automatisering functie beschikbaar in Online Succes.

Deze functie geeft je 24×7 een paar extra handen die het verkeer op je website monitort voor relevant gedrag en vervolgens doorstuurt naar Zoho.

Heb je meer vragen over de Zoho CRM integratie? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder 😃