Je kunt Online Succes koppelen met Nutshell zodat je bedrijven en contacten met een klik op de knop doorschiet naar je CRM. De integratie stel je zo in:

1. Gegevens verzamelen

• Verzamel jouw Nutshell username en API key
  • Je vindt deze gegevens in Nutshell bij Setup > Third-party >API Keys
  • Klik op Add API Key om een nieuwe API Key toe te voegen.
  • Als naam kun je Online Succes invoeren.
  • Selecteer bij Permission > API Access > Save
  • Klik op de Online Succes API die je zojuist hebt toegevoegd en noteer de waarde in het veld API Key

2. Gegevens invoeren

• Kopieer deze gegevens en ga naar jouw Online Succes Integraties pagina. Ga vervolgens naar CRM ‌en klik op de Nutshell intergratie. Plaats de: Username en API key en klik op opslaan.

3. Bedrijf of contact doorsturen

• Ga nu naar de bedrijfs- of contactkaart van het bedrijf of contact dat je graag door wilt sturen naar Nutshell
  • Klik op de knop Verstuur naar rechts bovenin het venster
  • Gebruik nu de knop Verstuur naar Nutshell

• Het venster dat opent, controleert of een bedrijf of contact al als account aanwezig is in Nutshell
  • Zo niet, dan wordt het bedrijf of contact toegevoegd
  • Online Succes tagt het bedrijf of contact vervolgens met de systeem tag: Sent2CRM
  • In de notitie wordt een update geplaatst met bezochte pagina's als het bedrijf of contact wel al aanwezig is in Nutshell als account
  • Uiteindelijk vind je het bedrijf op deze manier terug in Nutshell:

Automatisch prospects naar je Nutshell CRM versturen

Wanneer je website veel verkeer heeft, dan kan het tijdrovend zijn om alle herkende bezoekers en hun gedrag handmatig na te lopen voor mogelijke opvolging. Om deze reden is de Automatisering functie beschikbaar in Online Succes.

Deze functie geeft je 24×7 een paar extra handen die het verkeer op je website monitort voor relevant gedrag en vervolgens doorstuurt naar Nutshell CRM.

Heb je meer vragen over de Nutshell CRM integratie? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder 😃