Het Online Succes script installeer je op je WordPress website via de Online Succes plugin. Dat gaat zo:

1. Download de plugin
  2. Login in jouw WordPress Admin omgeving
  3. Upload de plugin (het zip bestand) in de Plugin sectie van WordPress Admin
  4. Activeer de plugin in de Plugin sectie van WordPress Admin
  5. Ga naar de plugin instellingen via het linker menu in WordPress Admin -> Instellingen -> Online Success Visitors
  6. Vul jouw Online Success Client ID (= Jouw app klant ID) en API Token in die je kunt vinden in jouw bedrijfsprofiel
  7. Vink hierna het vinkje aan bij Insert tracking code
  8. Klik op Save Changes

Uitleg video

Deze video laat zien hoe je het Online Succes script installeert op een WordPress website. Hierna herkent Online Succes bezoekers en bedrijven die jouw website hebben bezocht.

Bonus Tips

1. Maak je gebruik van een WordPress caching oplossing zoals W3 Total Cache, WP Super Cache of WP Rocket? Leeg dan alsjeblief de site cache voordat je de WordPress Admin sluit.
  2. Wil je zeker weten of het script goed is geïnstalleerd? Controleer dan de paginabron van je website en zoek op de term onlinesucces.nl Als het goed is vind je het script onderin de pagina terug.

Heb je nog vragen? Bel naar ons kantoor via 023 - 55 100 55 of stuur een berichtje naar support@onlinesucces.nl. We helpen je graag! :)