WordPress Gravity Forms add-on installatie

Voor Administrators

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gravity Forms is een veelgebruikte formulieren oplossing voor WordPress websites. Met de Gravity Forms add-on van Online Succes kun je Gravity Forms eenvoudig aan jouw Online Succes account koppelen.

Wanneer deze integratie actief is herkent jouw Online Succes pakket de personen die een Gravity Forms formulier op je website hebben ingevuld. De herkenning vindt plaats op basis van een cookie (niet op basis van het IP-adres zoals bij een bedrijf). Ook kun je na deze integratie aan de slag met lead nurturing!

Om de integratie te activeren, doorloop je de volgende stappen:

1. Download de add-on via bovenstaand knop

2. Login als beheerder in je WordPres Admin

3. Upload de add-on / het bestand in je WordPress omgeving via Plugins - > Plugin Toevoegen

4. Activeer de plugin

5. Ga naar 'Formulieren' -> 'Instellingen' en dan naar 'Online Success software API'

6. Vul bij API Key jouw Tracking ID in en bij Client ID jouw Account ID in uit je bedrijfsprofiel en klik vervolgens op 'Update Settings'

7. Als laatste koppel je de velden van je Gravity Forms formulieren aan de velden van de Online Succes contactkaart. Dit doe je via het dropdown menu (achter elke veld). Een veld dat niet gekoppeld is wordt genegeerd

Let op! Test nu de integratie door het formulier op je website als test in te vullen. Wanneer Online Succes het contact herkent en weergeeft is de koppeling geslaagd.

Een overzicht van alle contacten vind je in de app > Contacten > Alle contacten.