Problemen oplossen
Waarom worden er geen bedrijven herkend?

Snelle oplossingen om weer bedrijven te herkennen met Online Succes

Jet van Strijp avatar
Geschreven door Jet van Strijp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vervelend dat er geen nieuwe bedrijven (meer) worden herkend. In dit artikel vind je 5 tips om dit snel te verhelpen.

Mogelijke oorzaken van geen herkenning zijn:

1. Het Online Succes Script ontbreekt op je website

Het kan zijn dat er wat mis is met het script dat Online Succes gebruikt om bedrijven en personen te herkennen. Controleer daarom allereerst of het Online Succes script nog steeds op je website staat. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar je website waar het Online Succes script op staat

2. Klink op je rechter muisknop en selecteer Paginabron weergeven [ENG: View page source] in het menu

3. Zoek (CTRL + F) nu in de paginabron op de term onlinesucces.nl

4. Als je deze term niet vindt, staat het Online Succes script heel waarschijnlijk niet (meer) op je website geïnstalleerd

5. De oplossing is eenvoudig: plaats het script opnieuw op je website

2. Er ontbreken tekens in het Online Succes script

Als je in de paginabron wel een Online succes script vindt, vergelijk dit dan nauwkeurig met het script uit jouw Online Succes account. Soms wordt het script verkeerd geplakt en ontbreken er bepaalde karakters zoals het & of + symbool. Als er een fout in je script staat pas dit dan aan zodat het script exact overeenkomt met het script dat je in je Online Succes account ziet.

3. Je heb je maandquota bereikt

Online Succes herkent ook geen bedrijven meer als je maandquota bereikt is. Dit controleer je als volgt:

1. Ga binnen de app naar Admin > Bedrijfsprofiel > Jouw pakket.

2. Controleer hoeveel van de bedrijven en contacten er al herkend zijn voor de huidige maand;

3. Controleer ook wanneer jouw nieuwe maand ingaat bij Je pakket wordt automatisch verlengt op ...

Is de maand nog niet voorbij en zit je al snel aan je limiet? Dan adviseren we je te upgraden naar een pakket dat beter aansluit bij je verbruik. Meer informatie over de pakketten vind je op onze website.

4. Het script is onjuist in Google Tag Manager geplaatst

Wanneer je het Online Succes script via Google Tag Manager laadt, let er dan op bij het aanmaken van de Tag in GTM dat het javaScript-fragment tussen de eenvoudige <script> tags staat en niet tussen <script type="text/javascript">.

Meer weten over Online Succes en GTM?
In dit artikel ontdek je hoe je m.b.v. GTM het Online Succes script op je site plaatst.

5. Nog even geduld :)

Online Succes herkent en toont de zakelijke bezoekers op je website. Wanneer je weinig bezoekers op je website hebt of juist veel bezoeken vanaf consumenten aansluitingen hebt, blijft het overzicht met bezoeken nog even leeg. Vandaar: nog even geduld.