Hoe installeer je het Online Succes script op je website?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Allereerst, super dat je aan de slag wilt gaan met het herkennen van bedrijven en personen op je website. Om te beginnen met herkennen, is het belangrijk dat je het Online Succes script plaatst op je website.

Plaats het Online Succes script

1. Log in via app.onlinesucces.nl en ga via het menu Admin -> Online Succes script

2. Vervolgens kopieer je het script via de Kopiëren knop (zie afbeelding hieronder)

3. Om bedrijven en contacten te herkennen, adviseren we je om het script onderaan elke pagina op je website te plaatsen, vlak voor het sluiten van de < body > tag.

Andere manieren om het script te plaatsen

Gebruik je een cookie consent oplossing zoals Onetrust of Cookiebot? Lees dan dit artikel om het Online Succes script optimaal te configureren.

Mogelijke vervolgstappen

Kom je er niet uit? Bel naar ons kantoor via 023 - 55 100 55 of stuur een berichtje via de chat hier rechtsonder. We helpen je graag.