Online Succes kent gebruikersrollen met bijbehorende rechten. Een rol bepaalt eigenlijk welke informatie een gebruiker kan inzien en welke functionaliteit beschikbaar is.

Er zijn 4 verschillende rollen binnen Online Succes, te weten:

• Beheerder
  • Marketing
  • Sales
  • Sales (beperkte toegang)

Hieronder vind je uitleg over de mogelijkheden en rechten van alle rollen:

Beheerder

Beheerders hebben alle mogelijke rechten binnen Online Succes. Inhoudelijk heb je als Beheerder:

• Toegang tot alle data in je account
  • Toegang tot alle functies in je account zoals:
  • Nurture campagnes aanmaken
  • Automatiseringen aanmaken

Beheerders kunnen aanvullend ook praktische zaken regelen zoals:

Rol bepalen of wijzigen

Als Beheerder bepaal je wie welke rol krijgt tijdens het toevoegen van een nieuwe gebruiker. Ook kun je de rol later altijd wijzigen via Admin > Gebruikers > Wijzigen icoon > Rol.

Let op! Alleen Beheerders kunnen nieuwe gebruikers toevoegen of rollen van andere profielen wijzigen. Lees hier hoe je dat doet.

Marketing

• De marketing-rol heeft alle rechten die nodig zijn om de software inhoudelijk optimaal te gebruiken
  • Alleen de Admin sectie is in deze rol niet beschikbaar
  • We adviseren deze rol aan iedereen die dagelijks met de software werkt (en bijvoorbeeld leads verdeelt) maar geen beheerder rechten nodig heeft

Sales

• Gebruikers met de rol Sales kunnen alle bedrijven en contacten inzien
  • De functies Campagnes, Automatisering en Admin zijn niet beschikbaar

Sales (beperkte toegang)

• Deze rol heeft uitsluitend toegang tot bedrijven en contacten die aan hem / haar zijn toegewezen
  • Deze rol is met name geschikt voor externen zoals een belbureau die voorgeselecteerde leads opvolgt

Wat zijn de vervolgstappen?

• Bepaal welke rollen jij en jouw collega's nodig hebben
  • Indien nodig, pas rollen van gebruikers aan OF
  • Maak nieuwe gebruikers aan met de juiste rollen