De export functie vind je op diverse plekken in Online Succes en ziet er als volgt uit:

Via deze link exporteer je de gegevens van herkende bedrijven en contacten eenvoudig als CSV en/of Excel bestand. In dit artikel lees je meer over de export mogelijkheden die beschikbaar zijn in Online Succes.

Standaard en Premium velden

De export functie verschilt enigszins per editie en dit zie je terug in het soort velden dat je kunt exporteren. Hieronder het overzicht per pakket:

• Basic pakket: Geen export beschikbaar
  • Proefpakket: Export met premium velden
  • Starter pakket: Export met standaard velden *
  • Professional pakket: Export met standaard velden
  • Business pakket: Export met premium velden
  • Premium pakket: Export met premium velden
  • Het starter pakket wordt sinds 1-1-2016 niet meer verkocht.

De export met standaard velden bestaat uit:

• Bedrijfsnaam
  • Aantal bekeken pagina’s
  • Tijd op de site
  • Land

De export met premium velden bestaat uit:

• Laatst gezien
  • Bedrijfsnaam
  • Aantal bekeken pagina's
  • Tijd op de site
  • KvK nr
  • Adres
  • Huisnummer
  • Postcode
  • Stad
  • Telefoon
  • Website URL
  • SBI Branche code
  • Aantal werknemers
  • LinkedIn URL
  • Land
  • Eigenaar
  • Lijst

Bezoeken exporteren

Via de export functie onder Bezoekers, maak je een CSV bestand aan met het overzicht zoals je het op dat moment in je Bezoekersoverzicht ziet. Nadat je de export hebt aangevraagd, ontvang je na enige tijd een e-mail het CSV bestand.

Bedrijven exporteren

Via de export functie onder Bedrijven, maak je een CSV bestand aan met het overzicht zoals je het op dat moment in je Bedrijven overzicht (ook wel rolodex genoemd) ziet. Nadat je de export hebt aangevraagd, ontvang je na enige tijd een e-mail het CSV bestand.

Contacten exporteren

Via de export functie onder Contacten maak je een Excel lijst aan met alle contacten uit je Online Succes account. Het aantal contacten dat je kunt exporteren is onbeperkt. Inhoudelijk toont deze export alle velden die bekend zijn op de contactkaart.

Wat is je doel van de export?

Belangrijker nog dan de export zelf is natuurlijk het doel dat je ermee wil dienen. Met andere woorden: wat wil je bereiken door deze data exporteren? Voor een aantal doelen heeft Online Succes namelijk al een (geautomatiseerde) oplossing, zoals:

Kom je er niet uit of eens samen sparren over welke functie het best past bij jouw doel? Stuur ons een berichtje via het chat-widget rechtsonder :)