Je bedrijfsgegevens kunnen veranderen na je start met Online Succes. Daarom pas je deze gegevens eenvoudig aan in de app.

Let op!  Alleen Administrators kunnen bedrijfsgegevens wijzigen. Meer informatie over rollen en hun rechten lees je hier.

De gegevens in jouw bedrijfsprofiel pas je als volgt aan:

1. Log in via app.onlinesucces.nl
  2. Ga naar Admin > Bedrijfsprofiel. Hier vind je jouw huidige bedrijfsgegevens.
  3. Pas de gegevens aan waar nodig
  4. Klik op Update om wijzigingen op te slaan

Weten hoe je gegevens van gebruikers aanpast? Dat lees je hier.