FAQ / Veelgestelde Vragen
Jullie concurrent heeft ons benaderd. Hoe kan dat eigenlijk?
Jullie concurrent heeft ons benaderd. Hoe kan dat eigenlijk?
Wessel Werlemann avatar
Geschreven door Wessel Werlemann
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanner je Online Succes gebruikt dan kan het zo maar zijn dat je "toevallig" wordt benaderd door één van onze concurrenten. Hun boodschap is altijd dat je Online Succes gebruikt en dat zij een vergelijkbare tool aanbieden. Hoe doen zij dit eigenlijk?

Scrapen van jouw website

Dit doen zij door websites te scrapen en vervolgens naar het Online Succes script te zoeken in de broncode van jouw website. Zo weten ze dat jij de Online Succes software gebruikt.

Dit is voor hun het signaal om opzoek te gaan naar jouw contactgegevens. Hierna sturen ze je geautomatiseerde e-mail berichten of word je telefonisch benaderd.

Slim of onprettig?

Onze concurrenten zijn niet uniek in hun aanpak. Er bestaan zelfs bedrijven die niets anders doen dan zo leadlijsten maken en verkopen. Feedback van onze klanten en proefgebruikers is in ieder geval dat deze benadering vaak als onprettig wordt ervaren en dat er ongeloofwaardige claims worden gemaakt.

Schrik er alsjeblieft niet van

Ons script is veilig en we zijn op de hoogte van deze praktijken. We geloven niet in deze tactiek en gaan uit van onze eigen kracht. Daarnaast voegen we liever waarde toe door onze kennis met jou te delen en dagelijks jouw Online Succes software door te ontwikkelen.

Heb je nog vragen? Laat het gerust weten via het chat-widget rechtsonder!