FAQ / Veelgestelde Vragen
Hoeveel training heb ik nodig om Online Succes te gebruiken?
Hoeveel training heb ik nodig om Online Succes te gebruiken?

Eenvoudige, toegankelijke software

Jet van Strijp avatar
Geschreven door Jet van Strijp
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Helemaal geen! #keepitsimpleĀ

We hebben heel veel tijd en moeite gestoken om de applicatie zo toegankelijk en simpel mogelijk te maken. Zowel de installatie als het gebruik van de software. Wil jij je team graag optimaal voorbereiden op hoe Online Succes in het grotere geheel past? Dan is onze workshop 'Van Leads naar Sales' wellicht een optie. Meer informatie hierover vind je op onze site.

En nu?

Kom je er niet uit? Stuur gerust een berichtje via het chat-widget rechtsonder :)

ā€‹